Εκλογές; Ποιοι κονομούν από το Ηράκλειο (και όλη την Κρήτη) και 5.000 € ως… μεσάζοντες υποψηφίων (ή καναλιών Αθήνας)!

Τι γίνεται βρε παιδί μου; Τι φαντασία και ευρηματικότητα έχουν κάποιοι, που εμφανίζονται ως “αντ’ άλλων”, δηλαδή αντ’ αυτών, και πωλούν σε αγωνιούντες υποψηφίους από συνεντεύξεις και πάνελ μέχρι οποιαδήποτε παρουσία σε κεντρικά μέσα της Αθήνας!

Μαθαίνω μάλιστα ότι η “ταρίφα” φτάνει ακόμα και τα… 5.000 ευρώ, για να εμφανιστεί ο υποψήφιος σε ένα πάνελ πρωινάδικου! Κι αν καταφέρει κάτι καλύτερο, πχ μια πολιτική εκπομπή ή ένα δελτίο στην Αθήνα, καταλαβαίνετε ότι το “κόστος”εκτοξεύεται!

Θα μου πείτε, τόσο χρήμα έχουν κάποιοι; Αν κρίνει κανείς από την ανταπόκριση στα καλέσματα (εμφανιζόμενων) παρακαντέδων των κεντρικών καναλιών, μάλλον ναι είναι η απάντηση!

Πώς γίνεται η δουλειά; Κάποιοι (πχ διαφημιστές, αλλά όχι μόνο, καθώς υπάρχουν και πολλές άλλες “ειδικότητες”) που μπορεί να γνωρίζουν τον τάδε στο δείνα κανάλι, του προτείνουν να κλείσουν τον ένα ή τον άλλο τοπικό υποψήφιο. Αν πάρουν το ok, επικοινωνούν με τον υποψήφιο και του λένε ότι έχουν τη δυνατότητα να τον “βάλουν” σε πάνελ κεντρικού καναλιού. Αλλά αυτό κοστίζει προφανώς… Και μαύρα…

Και ο αγχωμένος υποψήφιος θα βρει και 5.000, ίσως και παραπάνω, για να διασφαλίσει ότι θα είναι σε κεντρικό μέσο, άρα είναι “καλός υποψήφιος” για να τον καλούν! Είναι και εκλόγιμος!

Τώρα, ο “δικός μας” μεσάζων” το πιθανότερο είναι ότι τα 5.000 (ή και παραπάνω) θα τα βάλει στην τσέπη ο μοναχοφαγάς. Αλλά και 1.000 να δώσει στον Αθηναίο, τί έγινε;

Κάπως έτσι στήνεται πλέον το παιγνίδι και η κομπίνα μερικών που δεν έχουν τον θεό τους!

Σύντομα νεότερα, αδέρφια!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί